Fa'auma Faitotoa Teugafale Janus Fa'auma Fa'atasi e Avea ma Kamupani a le Malo

Janus International Group, o se gaosiga o faitotoa ma isi oloa mo le teuina o le tagata lava ia ma fale gaosi oloa, ua auai i le vaega laiti o kamupani faʻatau atu i le pisinisi a le tagata lava ia.

Na amata fefa'ataua'iga a Janus i le aso 8 Iuni i le New York Stock Exchange.O le fa'asoa na tatalaina le aso i le $14 i le sea ae tapunia i le $13.89 i le sea.Ia Tesema, na fuafuaina e le au pulega a Janus le lisi o faʻatauga o le a taʻitaʻia ai le faʻauluuluga o maketi o le $ 1.4 piliona ma le tau tutusa o le $ 1.9 piliona.

 

Ose 'Siaki Avanoa' Fa'atasi

Temple, GA-faʻavae Janus faʻasalalau faʻalauaʻitele e ala i le tuʻufaʻatasia ma Chatham, NJ-based Juniper Industrial Holdings, o se kamupani e taʻua o le "sikina avanoa".O fa'atauga a Juniper ua uma ona fefa'ataua'i i le New York Stock Exchange i lalo o le fa'ailoga fa'ailoga JIH.I le maeʻa ai o le tuʻufaʻatasiga a Janus-Juniper, o loʻo fefaʻatauaʻi nei le faʻasoa i lalo o le faailoga JBI.

Faatasi ai ma le leai o se pisinisi, na faʻavaeina ai Juniper e avea o se kamupani faʻapitoa faʻapitoa (SPAC) faʻatasi ai ma le faʻamoemoe e tasi o le mauaina o pisinisi poʻo aseta pisinisi e ala i se faʻatasi poʻo se isi ituaiga fefaʻatauaiga.

E ui o Janus ua avea nei ma kamupani faʻasalalau lautele, o le pisinisi e tumau pea le le suia.O Ramey Jackson o lo'o avea pea ma Pule Sili o Janus, ma Santa Monica, CA-based Clearlake Capital Group o lo'o avea pea ma tagata sili ona tele sea a Janus.Clearlake faʻatau Janus i le 2018 mo se aofaʻi e leʻi faʻaalia.

O isi kamupani fa'asalalau fa'alaua'itele i totonu o le vaega e teu ai le tagata lava ia e lima REITs - Teuga a le Atunu'u, Avanoa Fa'aopoopo, CubeSmart, Life Storage ma National Storage Affiliates Trust - fa'atasi ai ma le U-Haul pule AMERCO.

"O le maeʻa o lenei fefaʻatauaʻiga ma la matou lisi i luga o le NYSE o loʻo faʻaalia ai se tulaga mataʻina tele mo Janus aʻo matou faʻaauau pea ona faʻatinoina a matou fuafuaga faʻatupulaia faʻamalosia," o le tala lea a Jackson i le Iuni 7 talafou."O la matou pisinisi o loʻo i ai i se tulaga taua tele a o matou tagata faʻatau e amata ona faʻaonaponei ma faʻaaogaina a matou tekinolosi ma teu faʻafaigaluega i le faʻaleleia o fale o iai ma fou."

 

E tele Avanoa mo le Tuputupu ae

Na faʻailoa e Janus tupe maua e $549 miliona i le 2020, i lalo 2.9% mai le tausaga talu ai, e tusa ai ma se faila i le US Securities and Exchange Commission (SEC).I le tausaga talu ai, na faafaigaluegaina ai e le kamupani le silia ma le 1,600 tagata i le lalolagi atoa.

Roger Fradin, taitaifono o Juniper, fai mai na te tulimatai atu i le faafaileleina o le tuputupu ae o Janus.

"O la matou sini ma Juniper e le gata o le sailia o se tupe teufaafaigaluega tele mo la matou faʻavae, ae ia faʻatasi foi ma se kamupani taʻitaʻia pisinisi ma le tele o le tele o avanoa tuputupu aʻe lea e mafai ai e le matou 'au ona faʻaopoopo le taua tele ma punaoa," o le tala lea a Fradin.

O Fradin o le sa avea muamua ma peresitene ma le Pule Sili o Honeywell Automation and Control Solutions, lea na ia siitia mai le $ 7 piliona i le faatauina atu i le 2003 i le $ 17 piliona i le faatauina atu i le 2014. Na litaea o ia mai Honeywell i le 2017. I aso nei, o ia o le taitaifono o Resideo, o le Honeywell spinoff lea e faia ai. oloa atamai-fale.

 

E uiga iIoane Egan

O Ioane ose tusitala tuto'atasi ma faatonu.Na muamua siitia atu o ia i Austin i le 1999, ina ua le toe olaola le taulaga o Austin e pei ona i ai nei.O fiafiaga a John e aofia ai pizza, pasiketipolo a le Iunivesite o Kansas ma puns.

 


Taimi meli: Aukuso-24-2021

Tuuina atu lau Talosagax